Me välitämme

Tuemme ilmastotyötä! Yhteistyössä ilmastotori-hankkeen kanssa

 

KUPILKAN ELINKAARI

Tuotteet valmistetaan omasta luonnonkuitukomposiitista ja ne tukevat näin uusiutuvien energialähteiden hyödyntämistä. Puu komposiittiin tulee suomalaisista sertifioiduista metsistä. Sekä tuotteet että materiaali on valmistettu EKOenergialla Suomessa. Valitsemalla kotimaisen tuotteen tuet suomalaista työtä ja pienennät logistiikkapäästöjä. Tuotteen laaja käyttölämpötila (-30 °C - +100 °C) ja materiaalin kestävyys takaavat pitkäkestoisen tuotteen vuosiksi eteenpäin, ja näin myös pienemmän hiilijalanjäljen. Elinkaaren lopuksi tuotteet voidaan palauttaa muovinkierrätyskeskuksiin, polttaa lämpöenergiaksi uunissa tai jauhaa uudelleen käyttöön. KUPILKA-pakkaukset on valmistettu uusiopahvista, joka voidaan kierrättää tai polttaa.

YHDESSÄ

Hyvinvoivat työntekijät ovat parempia työntekijöitä! Teemme parhaamme paremman työympäristön luomiseksi, jolloin oma-aloitteisuus pääsee kukoistamaan. Ajoittain järjestämme fyysistä harjoittelua työajalla terveyden edistämiseksi. Yhteishenkeä parantaaksemme teemme jo perinteeksi muodostuneita kesämatkoja uusiin kohteisiin, kuten Savonlinnan oopperajuhlille, vietämme vuotuiset joulujuhlat sekä järjestämme muita yhteisiä tapahtumia.

YHTEISKUNNAN TUKEMINEN

Me uskomme, että jokaisen yrityksen tulisi antaa takaisin osansa tälle yhteiskunnalle. Meillä on pitkät perinteet vähempivaraisten tukemisessa kansainvälisesti mm. Plan-kummitoiminnan kautta. Tällä hetkellä kummilapsemme on Hondurasista. Tuemme tapahtumia, jotka rohkaisevat ihmisiä ulkoilemaan, kuten Suomen Ladun 'Nuku Yö Ulkona'. Rohkaisemme lapsia aktiiviseen elämään mm. tukemalla junioreiden pesäpalloa ja jääkiekkoa. Palkkaamme nuoria kesätyöntekijöitä työelämän alkeita oppimaan. Meillä on myös aika ajoin työharjoittelijoita koulusta. Hyvät suhteet kyläyhteisön kanssa ovat olleet ehdottoman tärkeät jo yrityksen perustamisesta lähtien. Talkoot, työmahdollisuudet, avoimet päivät ja kyläyhteisön tukeminen ovat olleet reseptinä onnelliseen yhteiseloon.

Kupilka Stamp